Wat we bieden

Opties

  • Ontwerp voor uw (dak)tuin
  • Beplantingsplan

Tuinontwerp

Ieder tuinontwerp is uniek. Het is een combinatie van wat u nodig hebt en wat de plek kan bieden.

Daarom neem ik ruim de tijd om uw wensen te inventariseren en om de situatie zorgvuldig in kaart te brengen. Ik houd rekening met uw budget en plan: gaat u de tuin zelf aanleggen of laat u dat doen? Welke onderdelen wilt u behouden? Dit alles is de basis voor de puzzel die ik voor u ga leggen. Met tussentijdse ontwerpschetsen neem ik u mee in dit proces.

Dit resulteert in een ontwerp op schaal met aanvullende technische tekeningen en materialen lijst.

Beplantingsplan

Een beplantingsplan kan als onderdeel van een tuinontwerp worden geleverd
of, bij tuinen waar de basis al staat, als een op zichzelf staande opdracht.

Het beplantingsplan wordt geleverd als plattegrond op schaal met een bijbehorende plantenlijst. Hierop staan de naam en de aantallen van de planten. Desgewenst kan ik helpen bij het bestellen van de juiste planten.

Werkwijze

Voor het eerste, vrijblijvende, gesprek kom ik graag naar u. We bekijken de locatie en bespreken wat ik voor u kan doen. Dit kan variëren van een ontwerp op hoofdlijnen tot een gedetailleerd ontwerp inclusief beplantingsplan, werktekeningen en materialenlijst. Het is ook mogelijk dat de tuin al een goede indeling heeft en dat u alleen een beplantingsplan nodig hebt.

Als duidelijk is wat ik voor u kan betekenen maak ik een offerte op maat. De prijs hangt af van de omvang van de tuin en wat ik voor u ga doen. Als we verschillende opties hebben besproken dan ziet u dit terug in de offerte zodat u kunt kiezen.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte ga ik aan de slag.